Inokashira Park dismemberment incidentMorgonen den 23 april 1994 i Inokashira-parken i Japan fann en parkarbetate en styckad kropp i en plastpåse. Parkarbetaren kontaktade genast polisen. I påsen fann utredarna två händer, två fötter, en höger axel, en ankel och mindre bitar av kött och olika benbitar. Huvudet, torson och könsorganet har aldrig hittats.

Man identiferade kroppen och kom fram till att personen var en arkitekt, personen var trettiofem år och sågs senast klockan tio på kvällen innan mordet. I media kallas offret "S". Ett vittne tror sig ha sett "S" på kvällen tillsammans med två män.

Kroppen styckades i 1-centimeters skivor med hjälp av en elektrisk såg, musklerna hade även avlägnats mycket försiktigt. Kroppen hade även tömts på allt blod och tvättas ordenligt. Detta gav spekulationer att mördaren/mördarna hade läkarutbildning.

På kroppen fanns inga tecken på våld eller några spår av droger så dödsorsaken har inte fastställts.  Man upptäckte små inre blödningar i musklerna och detta gör att "S" trodligtvis var vid liv när han styckades.

Famlij och bekanta till "S" förhördes men trots detta kom man ingenvart.  Fallet lades ner 2009 och är fortfarande olöst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0