Timothy Krajcir


Timothy Krajcir
(född 28 november 1944) är en amerikansk seriemördare. Som erkänt mord på nio kvinnor i Missouri, Illinois och Pennsylvania.

Timothy spenderade större delen av hans vuxna liv bakom galler, han satt inne för sexualbrott. Han åkte fast första gången 1964 för en våldtäkt. Timothy friades ifrån fängelset i slutet av sjuttiotalet men åkte fast och fängslades åttiotvå igen (då han åkte dit för våldtäkt och mord).

Morden
När Timothy var ute från fängelset åkte han runt i olika delstater och bröt sig i kvinnors hem och väntade tills de kom hem, därefter attackerade han dom. Många av hans offer band han i sängen och mördade medans de andra kidnappades och transporterades över statsgränserna innan de mördades. Han tvingade även kvinnorna utföra sexuella handlingar innan han tillslut sköt de i huvudet (några hade även blivit knivhuggna). På den tiden var inte DNA tekniken så bra som den var idag så polisen hade svårt att hitta någon misstänkt och bevis.

Rättegång och domen
Den 29 augusti 2007 lyckades polisen binda Timothy till ett mord (tack vare förbättrad DNA teknik) och de förhörde honom. Timothy dömdes 10 december 2007 till 40 års fängelse för fyra mord och tre våldtäkter.

I januari 2008 erkände Timothy sig skyldig till ett till mord och dömdes ytterligare till 40 års fängelse. Och i april erkände han sig även skyldig till tre mord, ett rån och sju sexuella övergrepp. De anhöriga till offren gjorde en förhandling om erkännande och detta gjorde att dödsstaffet togs bort.. När Timothy fick domen sa han "I don't know if I could have been so generous if I were in the same situation. Thank you for sparing my life."

Han sitter idag på ett fängelse i Illinois.

Offerna
Deborah Sheppard
Mary Parsh
Brenda Parsh
Sheila Cole
Virginia Lee
Witte Myrten Rupp
Joyce Tharp
Mildred Wallace
Margie Ring


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0