Beasts of Satan

Några av medlemmarna i sekten.

Beasts of Satan
kallades en grupp satanister i Italien som tillsammans mördade tre personer. Fallet chockade hela Italien.

Morden osv
Det första morden hände i januari 1998 i en skog nära Somma Lombardo (som är nordväst om Milano). Chiara Marino och hennes pojkvän Fabio Tollis lockades ut till skogen, därinne blev de slagna och knivhuggna. Tidigare på kvällen hade paret gått ut till en bar, men de återvände aldrig hem. Chiara och Fabio var vänner med mördarna som var Andrea Volpe, Nicola Sapone och Mario Maccione. Fabio försökte försvara sig och Chiara emot de så kallade vännerna men misslyckades. Efter de mördat paret grävde de en grav och la ner kropparna för att sedan dansa på graven. De skrattade och skrek " Now you're both zombies! Try to get out of this hole, if you dare!.

Polisen kontaktades då Chiara och Fabio aldrig kom hem, polisen drog en slutsats att paret rymt tillsammans. Men Fabios far då han började göra en egen utredning. Några timmar innan mordet hade Fabio och Chiara tvingats att ringa hem och säga att de inte skulle komma tillbaka. Pappan tyckte att sonen lät annorlunda/orolig på rösten. Tyvärr så var det redan försent. Pappan visste att både sonen och flickvännen blivit inblandade i satanism och ockultism. Han misstänkte att något inom satanism hade med deras försinnande att göra. När sedan det tredje mordet inträffade berättade pappan för polisen om hans iakttagelser och teorier. Och polisen upptäckte sekten.Det tredje mordet hände i januari 2004, då Andera Volpe skjuter sin före detta flickvän Mariangela Pezzotta för att sedan begrava henne levande. Hon begravdes i en växhus, inte långt ifrån Somma Lombardo där det första mordet skedde. Andera valde att mörda Mariangela då han ansåg att hon visste för mycket om sekten osv. Andera hörde sedan av sig till Nicola Sapone som kom till platsen. Nicola åkte sedan hem som inget hänt. Andera och hans nya flickvän hade planerat att dumpa Mariangelas bil i en närliggade flod men eftersom de var drogpåverkade krockade de innan och greps.

Polisen började förhöra Andera, hans flickvän hade berättade om morden och vart kropparna låg begravda. Flera sektmedlemar greps och förhördes. Sekten anklagades också för att ha pushat Andrea Bontade att begå självmord för att han vägrade hjälpa till mörda Fabio och Chiara.

Rättegången och domarna.
Den 22 februari 2005 dömdes Andera Volpe och Pietro Guerrieri till trettio till sexton års fängelse. Den tredje misstänkte Mario Maccione erkände morden men friades då han inte var lika delaktig i morden som de andra. Ytterligare fyra medlemmar (Paolo Leoni, Marco Zampollo, Eros Monterosso och Elisabetta Ballarin) dömdes till långa straff. Nicola Sapone som sägs vara ledaren i sekten fick livstids fängelse.

Offerna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0