Ricky Kasso


Ricky Kasso A.K.A The Acid King
 (född i mars 1967 - död 7 juli 1984) och hans två vänner Jimmy Troiano och Albert Quinones utförde ett mord tillsammans (ja eller det var Ricky och de andra var med på platsen) 16 juni 1984 på Gary Lauwers. Och under mordet ska killarna varit höga på LSD eller PCP.

Mordet blev mycket uppmärksammat i media för att mordet var ett tortyrmord och även att mordet ska vara av en satanistisk ritual osv.

Motivet bakom mordet ska vara att Gary ska ha stulit tio påsar PCP av Ricky. Ricky konfronterade Gary och fick tillbaka fem påsar, Gary sa att han skulle betala för resten av påsarna. Men någon betalning fick han inte så detta ledde till att Ricky misshandlade Gary några gånger innan mordet.

På mordnatten gick Ricky och Jimmy och Albert till ett slags lusthus, där fanns en radio och han kontaktade Gary och berättade att han förlät honom och han slapp betala. Han bad honom även komma och umgås med dom.

Gruppen gick sedan till Aztakea skogen, därinne slog de upp läger och tog droger tillsammans. I skogen ville ungdomarna tända eld men allt var för blött, de försökte tända eld på Garys strumpor och någon del ifrån hans jacka. Det blev bråk när Ricky föreslog att de skulle klippa av Garys hår och försöka få igång brasan. Ricky och Gary började bråka Ricky bet honom i halsen och högg honom i bröstet. Ricky ska ha fortsatt att slå ut sin vrede på Gary i ungefär tre - fyra timmar.

Albert berättade senare att Jimmy hjälpt till Ricky att hålla i Gary. Gary hade knivhuggits 17 till 36 gånger, han hade även brännskador och hans ögon var utdragna. Mördarna hade även lagt/kastat stenar på Garys hals.

Under attacken ska Ricky ha tvingat Gary att säga att han älskar satan, men Gary sa istället att han älskar hans mamma. Efter att Gary dött täckte de kroppen med grenar och gick därifrån.

Efter mordet ska Ricky ha skrytit om mordet till andra tonåringar. Han berättade även att han mördat Gary för att satan bett honom. Han visade till och med Garys kropp för några ungdomar. Två veckor senare fick polisen in ett anonymt tips, det var en flicka som hade hört en grupp flickor diskutera om mordet.

Den 4 juli 1984 gick polisen till skogen med hundar för att söka efter kroppen. De fann Garys kropp och Ricky greps och förhördes. Två dagar senare tog Ricky självmord genom att hänga sig själv i en cell. Medhjälparna Albert och Jimmy frikändes senare för mord pga de var påverkade under mordnatten och att de inte utfört mordet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0