Joanna Dennehy & Gary Richards

I Mars 2013 hittades tre män mördade i Storbritannien, dessa mord kommer att kallas The Peterborough ditch murders. Det första offret hittades den 29 mars och det var Kevin Lee. Han hade blivit knivhuggen till döds och när hans kropp hittades var han klädd i en svart paljettklänning.Det andra offret var Lukasz Slaboszewski, även han hade blivit knivhuggen till döds, Lukasz ska ha mördads mellan den 19 - 29 mars. Även John Chapman ska ha mördades mellan 19 - 29 mars, båda kropparna hittades den 3 april i ett dike.

Joanna och Gary greps och Joanna erkände sig skyldig till de tre morden och även två mordförsök på Robin Bereza och John Rogers. Hennes psykiatriker bedömde henne som en psykopat med ett antisocial personlighetsstörning. 
Gary "Stretch" Richards misstänkts som skyldig till medhjälp men nekar, så får se vad som sker i rättegången.

Gary berättade för polisen att Joanna drivits av blodtörst och han under tvång hjälpte Joanna.. Joanna ska även ha skrutit till hennes vänner att hon och Gary var som Bonnie och Clyde och att hon ska ha mördat åtta personer.


Gary Richards.

Hon sitter idag på HM Prison Bronzefield (där sitter bland annat Rosemary West). Hon dömdes till livstids fängelse. Gary dömdes även han till livstid med ett minimum av 19 år.

Offerna

    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0