María och Delfina de Jesús González


María och Delfina de Jesús González
var två systrar ifrån Guanajuato, Mexiko. De skötte en bordell tillsammans på femtio och sextiotalet även kallad bordellen ifrån helvetet.

1964 greps Josefina Gutiérrez som misstänkt för att ha kidnappat unga flickor. Det kom fram till att hon jobbade åt systrarna. Poliserna åkte och undersökte bordellen. De fann kroppar av elva män, åttio kvinnor och flera stycken foster. För att få tag i så många kvinnor hade systrarna lovat att de skulle jobba som pigor för de. När kvinnorna var på bordellen tvingades de att ta heroin eller kokain.

Man fick reda på att Delfina och María dödade kvinnorna när de blev sjuka vägrade ta emot/behaga kunderna, eller när de förlorade sin skönhet osv. De skulle också döda alla de kunder som kom med mycket pengar. När man bad om en förklaring till alla mord sa de "The food didn't agree with them."

1964 dömdes Delfina och María till fyrtio års fängelse.  Delfina dog av en olycka i fängelset 1968. María frigavs senare i från fängelset, det är oklart vart hon tog vägen efter det. Rykten säger att hon träffade en man i fängelset som hon senare gifte sig med och att hon dog i mitten på nittiotalet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0