Mordet på Betsy Aardsma

Den 28 November 1969 skulle den 22-åriga Betsy Aardsma till biblioteket, hon höll på med ett skolarbete. Betsy gick på skolan University Park ,Centre County i Pennsylvania, men hon kom ursprungligen ifrån Holland, Michigan. Runt klockan 16:45 - 16:55 blev Betsy knivhuggen i hjärtat. Vid den tidpunkten hade en eller två män gått snabbt förbi biblioteksdisken och sagt "Somebody better help that girl" innan de försvann. Mannen/männen har aldrig identifierats.

     

Folk ifrån biblioteket kom genast fram till Betsy som låg livlös på golvet, de försökte med första hjälpen. Och man ringde efter ambulans 17:01. Ambulansen kom till platsen, hon dödsförklarades 17:19 på sjukhuset.

Man upptäckte senare att Betsy blivit knivhuggen, då det knappt kommit något synligt blod och att hon bar en röd klänning denna kvällen. Först trodde man att Betsy led av någon slags sjukdom, det var inte förrens på sjukhuset man upptäckte att hon blivit mördad.

Mordet på Betsy Aardsma är fortfarande olöst efter 44 år. 


Polisens sketcher på de två männen.

Kommentarer
Postat av: Joakim

Hej igen.Din blogg är kanon,är inne varje dag och läser.Kul att det finns en kvinna som har samma intresse som jag själv ;-)

Tack för att du finns... :-)

2013-08-16 @ 17:04:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0