Brian Blackwell


Brian Blackwell
(född 1986) är en engelsk mördare.

Den 27 juli 2004 mördade han hans far Sydney och mor Jacqueline. Han mördade föräldrarna med upprepade knivhugg (omkring trettio stycken) samt slag med en hammare. Föräldrarna mördades i deras hem som låg i en liten by norr om Liverpool.

I skolan var Brian en väldigt duktig elev, men han brukade ljuga om olika saker t.e.x att han var tennisproff, eller att han var rikare än vad han var. Han försökte flera gånger skaffa flera kreditkort i hans fars namn. Detta gjorde föräldrarna misstänksamma och de fråga ut sin son, detta gjorde att Brian valde att mörda de.

Efter mordet tog han med sig sin flickvän Amal Saba på semester till USA. Där levde de väldigt lyxigt. Efter en vecka återvände han hem till England. Föräldrarnas ruttnade kroppar hittades i september, då en granne ringt och klagat om en illaluktande lukt. Utredarna trodde först att föräldrarna hade blivit skjutna, för kropparna var så extremt skadade. Brian togs in på förhör först nekade han allt, men efter två dagar senare berättade att han mördat hans föräldrar av självförsvar. 

Polisen trodde inte på honom då hans berättelse inte stämmde in på skadorna på kropparna. Den 29 dömdes Brian till livstidsfängelse. Brian fick gå igenom en rättspsykiatrisk undersökning, man kom fram till att han lider av narcissistisk personlighetsstörning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0