Skelettkvinnan


Skelettkvinnans egna bild.

Skelettkvinnan kallas en kvinna i Sverige som haft flera kranier och andra skelettdelar i sitt hem i Göteborg. När polisen kom hem till kvinnan 5 september så hade hon sex människokranier, en ryggrad och ett stort antal mänskliga skelettdelar i sin lägenheten. Man vet inte exakt vart kvinnan fått tag på alla delar men hon berättar att hon köpt på nätet för att sedan sälja vidare till likasinnade. 

Polisen har inte lyckats identifiera alla skelettdelarna ännu, men undersökningar som gjorts av dem har visat att de troligen kommer från USA, Mellanöstern och Skandinavien och de yngsta av skeletten härstammar från 50-talet. I kvinnans dator fann man bilder på trafikoffer och på olika bårhus de fann även en text som kvinnan skrivit  "Jag har varit nekrofil, om man så vill, hela mitt liv från tidigaste barndomen och mina tidigaste minnen handlar om olika saker som har med döden att göra." "När jag väl kom in i puberteten så övergick det hela ganska naturligt till en ren sexuell attraktion till döda människor." "Min nekrofili handlar inte bara om fysisk njutning utan så mycket mer. När jag är med döda så känner jag mig komplett, tillfreds och lycklig."

Hon dömdes 17 december 2012 till skyddstillsyn för brott mot griftefriden och vapenbrott med särskild föreskrift att genomgå missbruksbehandling då hon har ett alkoholmissbruk.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0